Ciasto Jabłkowo-Jagodowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać jabłko Blueberry Pie Ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 617 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sól, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 184 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło wewnątrz 9-calowej patelni springform.
W misce miksera wyposażonej w łopatkę wymieszaj mąkę, brązowy cukier, sól, 1 łyżeczkę cynamonu i masło na średniej prędkości, aż mieszanina zostanie tylko zwilżona i utworzy kruszonkę wielkości małego groszku.
Mocno docisnąć 2/3 mieszanki do dna i 1 cal po bokach patelni.
W dużej misce wrzucić cukier granulowany ze skrobią kukurydzianą i pozostałą łyżeczką cynamonu.
Wymieszać w plasterkach jabłka, jagody i sok z cytryny.
Umieścić mieszaninę na patelni, układając plasterki jabłka tak starannie, jak to możliwe (patrz uwaga).
Posypać pozostałą mieszaninę okruchów na wierzchu.
Umieść patelnię na obramowanej blasze do pieczenia i piec, aż top będzie złoty, a jabłka będą miękkie i bulgotanie, o 90 protokół.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygnąć co najmniej godzinę przed podaniem.