Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami

Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami
Ciasto jabłkowo-żurawinowe do góry nogami to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 203 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cukru granulowanego, brązowego cukru, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami, ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, oraz Szarlotka Żurawinowo-Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350º. Roztopić masło w okrągłej patelni, 9x1 1/2 cala lub kwadratowej patelni, 8x8x2 cale, w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać brązowym cukrem na maśle. Ułóż plastry jabłka w jednej warstwie na brązowym cukrze. Łyżka sosu żurawinowego między plasterkami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Beat pozostałe składniki w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać ciasto na jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Natychmiast poluzuj krawędź ciasta, przesuwając nóż wokół krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Pozostawić patelnię na torcie kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odstawić ciasto na co najmniej 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn