Ciasto jabłkowe matki

Ciasto jabłkowe matki
Ciasto jabłkowe matki jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, mielony cynamon, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Świąteczne ciasto rumowe teściowej Pw, Tort aniołek matki, oraz Tort Madera mojej teściowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, sól, cynamon, goździki i sodę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Śmietanę razem 1/2 szklanki masła lub margaryny i 2 szklanki brązowego cukru, ubijając do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
3
Wymieszać w jajkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę mąki do śmietany na przemian z musem jabłkowym, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z rodzynkami, daktyle i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać do natłuszczonej i posmarowanej mąką tubki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 1 1/2 godziny lub do momentu zakończenia. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby zrobić lukier, rozpuścić 1/2 szklanki masła lub margaryny w małym rondlu na małym ogniu i wymieszać z 1 szklanką brązowego cukru. Gotować przez 2 minuty. Mieszać z mlekiem i nadal mieszać, aż mieszanina powróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut. Ubić wanilią i cukrem cukierniczym. Ciasto chłodzone mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn