Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni
Ciasto imbirowo-miodowe z dyni jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, masło ciasto ciasto crust doughdisk, mielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie super. Spróbuj Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni, Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Przenieś do 9-calowego szklanego talerza z głębokim naczyniem. Trim zwis do 1/2 cala. Fold zwis pod; zagniatane krawędzie dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią. Napełnij suszoną fasolą.
Piec, aż brzegi zaczną brązowieć, o 17 protokół.
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy, o 5 minut dłużej.
Przenieś do rack. Utrzymuj temperaturę pieca.
Dynię, cukier i miód ubić w dużej misce.
Ubijamy jajka po 1 na raz.
Ubij w 1 1/4 szklanki śmietany, imbir, cynamon i sól.
Piecz ciasto aż do zestawu, pokrywając krawędzie kołnierzem foliowym, jeśli brązowieje zbyt szybko, około 60 minut. Super. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej.)
Podawać w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną.
Aby wykonać kołnierz foliowy, złóż 12-calowy kawałek folii w pasek o bokach 3-calowych. Stań pasek na stojaku piekarnika wokół naczynia ciasto. Zabezpiecz zwis spinaczem do papieru. Kołnierz nie musi dotykać ani pokrywać skorupy, aby ją chronić.