Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni

Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni
Ciasto imbirowo-miodowe z dyni jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, masło ciasto ciasto crust doughdisk, mielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie super. Spróbuj Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni, Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
2
Przenieś do 9-calowego szklanego talerza z głębokim naczyniem. Trim zwis do 1/2 cala. Fold zwis pod; zagniatane krawędzie dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią. Napełnij suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
4
Piec, aż brzegi zaczną brązowieć, o 17 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
5
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
6
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
7
Przenieś do rack. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
8
Dynię, cukier i miód ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik SpożywczyCzerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik Spożywczy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
9
Ubijamy jajka po 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
10
Ubij w 1 1/4 szklanki śmietany, imbir, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
11
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
12
Piecz ciasto aż do zestawu, pokrywając krawędzie kołnierzem foliowym, jeśli brązowieje zbyt szybko, około 60 minut. Super. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
13
Podawać w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1
Aby wykonać kołnierz foliowy, złóż 12-calowy kawałek folii w pasek o bokach 3-calowych. Stań pasek na stojaku piekarnika wokół naczynia ciasto. Zabezpiecz zwis spinaczem do papieru. Kołnierz nie musi dotykać ani pokrywać skorupy, aby ją chronić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn