Ciasto imbirowe z polewą karmelowo-jabłkową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 219 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, zmielony imbir, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto jabłkowe z polewą karmelową, Polewa Kremowo-Jabłkowa, oraz Sernik z karmelową polewą jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. tłuszcz i mąka 9-calowy kwadratowy patelni. W średniej misce, wymieszać 3/4 szklanki jogurtu i karmelu polewa; przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce, pokonać Pozostałe 1 1/4 szklanki jogurtu i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem jabłko i sok z cytryny z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 45 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać połowę posiekanego jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos