Ciasto gruszkowo-wiśniowe z chrupiącą skórką

Ciasto gruszkowo-wiśniowe z chrupiącą skórką
Ciasto gruszkowo-wiśniowe z chrupiącą skórką to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz sok z cytryny, sól, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 2 składniki i 2 łyżki. cukier granulowany w robocie kuchennym 3 lub 4 razy lub do momentu połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać ser i masło; pulsować 10 do 12 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Skropić śmietaną i wodą na mieszaninie; pulsować 4 lub 5 razy lub tylko do momentu utworzenia wilgotnych grudek. Podziel ciasto na pół i spłaszczyć na dyski. Owiń dyski w folię i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
W międzyczasie wymieszać gruszki, kolejne 7 składników i pozostałą 1 łyżkę. cukier granulowany w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na 12 1/2-calowy okrąg na lekko posypanej mąką powierzchni. Dopasuj piecrust do 10-calowej płyty pie; złóż krawędzie pod i zaciskaj. Łyżka mieszanki gruszki do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Rozwałkuj pozostały krążek ciasta do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni i pokrój na 6 (2 1/2 cala) pasków. Ułóż paski w konstrukcji kratowej nad wypełnieniem; naciśnij końce pasków do skorupy, uszczelniając do dolnej skorupy i zaciskając. (Przerzuć resztki, jeśli nie masz wystarczającej ilości pasków, aby pokryć ciasto.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Ubij razem jajko i 2 łyżki. woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Szczotka kraty z mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Piec w temperaturze 400 przez 55 minut do 1 godziny, ekranując folią aluminiową po 30 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Ostudzić na stojaku z drutu 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn