Ciasto Gruszkowo-Migdałowe Do Góry Nogami
Need a deser wegetariański? Ciasto gruszkowo-migdałowe może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka jasnego syropu kukurydzianego, cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto gruszkowo-migdałowe do góry nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Migdały i cukier puder połączyć w robocie kuchennym; puls 8 razy lub aż drobno posiekane.
Ciepła syrop kukurydziany i 1 łyżka masła w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż masło topi się. Wymieszać z brązowym cukrem i gotować 1 minutę lub do bąbelków.
Zdjąć z ognia. Ułóż na patelni plasterki gruszki, pracując od środka patelni do krawędzi; posyp wiśniami. Gotować na średnim ogniu 15 minut lub do syropu, delikatnie potrząsając patelnię od czasu do czasu(nie mieszać).
Podczas gdy gruszki gotować, umieścić granulowany cukier i 1/3 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 4 minut lub do dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połącz mieszankę migdałów, mąkę, proszek do pieczenia i sól, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian do mieszaniny jaj, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; mieszać gumową szpatułką tylko do wymieszania. Wymieszać ekstrakty. Delikatnie łyżką ciasto na gruszki, rozprowadzając równomiernie.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru. Uruchom ostry nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto.
Umieść talerz do góry nogami na patelni; ostrożnie odwróć ciasto na talerz.