Ciasto Gruszkowe Z Kremem
Ciasto gruszkowe to Wegetariańskie deser. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, ciężką śmietanę, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Bourbon-Gruszka, oraz Batoniki Z Kremem Gruszkowym.
Instrukcje
Linia niepękana skorupa ciasta z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Wyjąć folię; piec 3 minuty dłużej. Zmniejszyć ciepło do 350°.
Gruszki umieścić w skorupce ciasta. W misce połączyć cukier, mąkę i gałkę muszkatołową.
Ubij jajka, 1/4 szklanki śmietany, masło, skórkę cytrynową i wanilię.
Brzegi pokrywamy luźno folią. piec przez 50 minut lub do momentu wypełnienia jest po prostu ustawić (mieszanka będzie jiggle). Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania. W misce ubijamy pozostałą śmietanę z cynamonem.