Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z gruszką do góry nogami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 201 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Mieszanka jaj, mleka, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 9-calowej okrągłej lub 8-calowej kwadratowej patelni, roztopić masło w piekarniku.
Posypać 1/4 szklanki brązowego cukru równomiernie roztopionym masłem. Ułóż plastry gruszki w jednowarstwowej mieszance cukrowej; posyp orzechami pekan.
W średniej misce, pokonać pozostałe składniki z wyjątkiem bitej śmietany z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na plastry gruszki i orzechów pekan.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast umieść żaroodporną płytę serwującą do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię. Pozostaw patelnię nad ciastem kilka minut, aby mieszanka brązowego cukru mogła mżeć nad ciastem; usuń patelnię. Schłodzić co najmniej 10 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną. Przechowywać ciasto luźno przykryte.