Ciasto Grejpfrutowe Bezglutenowe

Ciasto Grejpfrutowe Bezglutenowe
Bezglutenowe grejpfrut ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 695 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać 1 łyżka skórki grejpfruta (mniej więcej jeden duży grejpfrut), sok grejpfrutowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grejpfrut bezglutenowy, Koper N ' anyżowy, Tarta Grejpfrutowa (Bezglutenowa + Paleo), oraz Skrzydełka z kurczaka Low Carb grejpfrut & IPA-bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj A -9 przez 5-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce, ubij razem mąkę z białego ryżu, mąkę ryżową słodką, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową. W misce robota kuchennego, połączyć cukier granulowany i skórki grejpfruta. Proces, aż nie zostaną żadne duże kawałki skórki, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka. Proces aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Dodać suche składniki. Impuls do gładkiej, 10 do 12 krótkich impulsów.
5
Dodać olej i jogurt po grecku. Uruchom procesor, aż utworzy się grube ciasto, około 15 sekund, skrobając boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt GreckiJogurt Grecki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanego bochenka patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
7
Piec na złoty kolor. Tester ciasta włożony do środka bochenka powinien wyjść czysty lub z zaledwie kilkoma suchymi okruchami, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podczas pieczenia bochenka, przygotować glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Połącz sok grejpfrutowy i cukier granulowany w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Podgrzewać na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i cukier rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
11
Zdjąć z ognia.
12
Wyjąć bochenek z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia na patelni przez trzy minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Przenieś bochenek do stojaka z drutu ustawionego na talerzu lub patelni. Za pomocą długiego szaszłyka, natychmiast podziurawić dziury na całym bochenku. (Szaszłyk powinien sięgać dna bochenka.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Pędzel 1/3 szkliwa na wierzchu bochenka. Pozostawić Bochenek wchłonąć szkliwo, około 5 minut. Powtórz jeszcze dwa razy z pozostałą glazurą. Chłodny Bochenek przed podaniem. Owinąć i przechowywać w temperaturze pokojowej przez okres do trzech dni lub zamrozić schłodzony Bochenek przez okres do jednego miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn