Ciasto Grejpfrutowe Bezglutenowe

Ciasto Grejpfrutowe Bezglutenowe
Bezglutenowe grejpfrut ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 695 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać 1 łyżka skórki grejpfruta (mniej więcej jeden duży grejpfrut), sok grejpfrutowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grejpfrut bezglutenowy, Koper N ' anyżowy, Tarta Grejpfrutowa (Bezglutenowa + Paleo), oraz Skrzydełka z kurczaka Low Carb grejpfrut & IPA-bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj A -9 przez 5-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce, ubij razem mąkę z białego ryżu, mąkę ryżową słodką, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową. W misce robota kuchennego, połączyć cukier granulowany i skórki grejpfruta. Proces, aż nie zostaną żadne duże kawałki skórki, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka. Proces aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodać suche składniki. Impuls do gładkiej, 10 do 12 krótkich impulsów.
5
Dodać olej i jogurt po grecku. Uruchom procesor, aż utworzy się grube ciasto, około 15 sekund, skrobając boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt GreckiJogurt Grecki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanego bochenka patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
7
Piec na złoty kolor. Tester ciasta włożony do środka bochenka powinien wyjść czysty lub z zaledwie kilkoma suchymi okruchami, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podczas pieczenia bochenka, przygotować glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Połącz sok grejpfrutowy i cukier granulowany w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Podgrzewać na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i cukier rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Zdjąć z ognia.
12
Wyjąć bochenek z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia na patelni przez trzy minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Przenieś bochenek do stojaka z drutu ustawionego na talerzu lub patelni. Za pomocą długiego szaszłyka, natychmiast podziurawić dziury na całym bochenku. (Szaszłyk powinien sięgać dna bochenka.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Pędzel 1/3 szkliwa na wierzchu bochenka. Pozostawić Bochenek wchłonąć szkliwo, około 5 minut. Powtórz jeszcze dwa razy z pozostałą glazurą. Chłodny Bochenek przed podaniem. Owinąć i przechowywać w temperaturze pokojowej przez okres do trzech dni lub zamrozić schłodzony Bochenek przez okres do jednego miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn