Ciasto Ginger-Squash z lukrem z białej czekolady
Ciasto Ginger-Squash z polewą z białej czekolady wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, złoty brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Ciasto Ginger-squash z lukrem z białej czekolady, The Whiteout Cake: białe ciasto warstwowe z lukrem z białej czekolady, oraz Ciasto z białej czekolady z lukrem z białej czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
W średniej misce ubić mąkę i kolejne 5 składników. Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać squash, brązowy cukier, masło, jajko, imbir, i 1 łyżeczka wanilii w dużej misce do mieszania. Złożyć w mieszaninie mąki i 1/2 szklanki orzechów laskowych.
Przenieś do patelni, rozprzestrzeniając się na krawędzie (warstwa będzie cienka).
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 30 minut. Super.
Doprowadzić śmietanę tylko gotować w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać białą czekoladę i pozostałą 1/4 łyżeczki wanilii; ubijać na gładką masę.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie wystarczająco gęsty, aby się rozprzestrzenił, około 20 minut.
Rozprowadzić na cieście (warstwa będzie cienka).
Posypać pozostałe 1/4 szklanki orzechów. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Pokroić w 16 kwadratów i podawać.