Ciasto Funtowe Z Guawy

Ciasto Funtowe Z Guawy
Ciasto funtowe z guawy wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 12,81 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 742 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 47 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga jeżyn, brązowego cukru, skondensowanego mleka i guawy w syropie. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guawę, Ser Guawa (Guava Pastelillos), oraz Łatwe Ciasto Z Guawy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na ciasto funtowe: pokrój ciasto funtowe na kawałki o grubości 2 cali i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
1
Umieść guawy, mleko skondensowane, serek śmietankowy i sok z limonki w blenderze. Przetwarzaj mieszaninę do uzyskania gładkości. Odcedź mieszaninę do miski. Wyrzuć nasiona. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
GuajawaGuajawa
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W przypadku kompotu z guawy: zagotuj guawy, 1 szklankę wody, cukry, masło, cynamon i wanilię w ciężkim średnim rondlu. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; gotować na wolnym ogniu, aż prawie cały płyn wyparuje, często mieszając, około 30 minut. Przykryj i wyluzuj. (Można zrobić 2 dni do przodu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
KompotKompot
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
GuajawaGuajawa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Umieść kawałek ciasta funtowego na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
2
Skrop kremem z guawy. Na wierzch z łyżką kompotu z guawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
GuajawaGuajawa
3
Udekoruj 4 jeżynami. Posyp cukrem pudrem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto funtowe w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn