Ciasto francuskie Strudel jabłkowo-rodzynkowy

Ciasto francuskie Strudel jabłkowo-rodzynkowy
Ciasto francuskie Strudel jabłkowo-rodzynkowy jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, złote przepyszne jabłka, cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gofry Cynamonowo-Rodzynkowe, Strudel Jabłkowy: Idealne Ciasto, oraz Ciasto Francuskie Jabłkowe Obroty.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce, wrzucić pokrojone jabłka z sokiem z cytryny, aż jabłka są dokładnie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać rodzynki, 1/4 szklanki cukru i 2 łyżki zimnego masła w kostkach i dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Lekko odkurz blat lub powierzchnię roboczą mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Ułożyć ciasto francuskie na wierzchu i odkurzyć wałek z dodatkową mąką. Delikatnie rozwałkuj ciasto francuskie do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6
Rozłóż mieszankę jabłek i rodzynek na dolnej połowie kwadratu ciasta francuskiego, pozostawiając około 1 cala przestrzeni wzdłuż bocznych krawędzi. Złożyć górną połowę ciasta francuskiego i szczypać, aby uszczelnić krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Cały strudel posmarować roztopionym masłem, a następnie posypać cynamonem i pozostałym cukrem. Za pomocą ząbkowanego noża wykonaj 3 ukośne rozcięcia w górnej części strudla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
8
Umieść strudel na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz przez 40 minut, obracając się w połowie gotowania, aż ciasto będzie dmuchane i złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn