Ciasto Francuskie Miś Pazurki

Ciasto Francuskie Miś Pazurki
Ciasto francuskie niedźwiedzie pazury może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz żółtka jaj, migdały, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Niedźwiedzie Pazurki, Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia, oraz Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Beat 1/3 Puchar drobny cukier i masło razem w misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać żółtka jaj i dobrze ubić; ubić w ekstrakcie z migdałów. Zmielone migdały i mąkę wymieszać z masłem, aż mieszanina uzyska gęstą konsystencję pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Ciasto francuskie pokroić na 8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
5
Umieść 1 łyżkę mieszanki migdałów w dolnej części każdego kawałka. Złożyć ciasto francuskie na nadzienie i nacisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić. Dodać trzy 1/2-calowe cięcia równe długości od siebie na dolnej krawędzi, aby "pazur".
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
6
Przełóż pazury na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Jajko i wodę ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posmaruj każdy pazur misia mieszaniną jaj i posyp pozostałymi 2 łyżkami drobnego cukru i pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchane i złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn