Ciasto Francuskie Miś Pazurki

Ciasto Francuskie Miś Pazurki
Ciasto francuskie niedźwiedzie pazury może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz żółtka jaj, migdały, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Niedźwiedzie Pazurki, Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia, oraz Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Beat 1/3 Puchar drobny cukier i masło razem w misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać żółtka jaj i dobrze ubić; ubić w ekstrakcie z migdałów. Zmielone migdały i mąkę wymieszać z masłem, aż mieszanina uzyska gęstą konsystencję pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Ciasto francuskie pokroić na 8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
5
Umieść 1 łyżkę mieszanki migdałów w dolnej części każdego kawałka. Złożyć ciasto francuskie na nadzienie i nacisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić. Dodać trzy 1/2-calowe cięcia równe długości od siebie na dolnej krawędzi, aby "pazur".
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
6
Przełóż pazury na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Jajko i wodę ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Posmaruj każdy pazur misia mieszaniną jaj i posyp pozostałymi 2 łyżkami drobnego cukru i pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchane i złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn