Ciasto Francuskie Miś Pazurki
Ciasto francuskie niedźwiedzie pazury może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz żółtka jaj, migdały, ciasto francuskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Niedźwiedzie Pazurki, Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia, oraz Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Beat 1/3 Puchar drobny cukier i masło razem w misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Dodać żółtka jaj i dobrze ubić; ubić w ekstrakcie z migdałów. Zmielone migdały i mąkę wymieszać z masłem, aż mieszanina uzyska gęstą konsystencję pasty.
Ciasto francuskie pokroić na 8 równych kawałków.
Umieść 1 łyżkę mieszanki migdałów w dolnej części każdego kawałka. Złożyć ciasto francuskie na nadzienie i nacisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić. Dodać trzy 1/2-calowe cięcia równe długości od siebie na dolnej krawędzi, aby "pazur".
Przełóż pazury na blachę do pieczenia.
Jajko i wodę ubić w misce.
Posmaruj każdy pazur misia mieszaniną jaj i posyp pozostałymi 2 łyżkami drobnego cukru i pokrojonymi migdałami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchane i złoty kolor, 15 do 20 protokół.