Ciasto Francuskie

Ciasto Francuskie
Ciasto francuskie może być tylko skórką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 8G białka, oraz 38g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 251 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę chlebową, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i sosem maślanym karmelowym, Ciasto Francuskie, oraz Goudan W Cieście Francuskim podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w dużej misce lub w misce miksera stojaka wyposażonego w hak do ciasta. Stopniowo mieszać w wodzie, aż ciasto trzyma się razem na tyle, aby oczyścić boki miski. Możesz nie potrzebować pełnej ilości wody. Uformuj płaską piłkę i pozwól odpocząć przez co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść masło między dwoma kawałkami plastikowej folii i wbijaj w płaski dysk za pomocą wałka do ciasta lub innego ciężkiego przedmiotu. Przechowywać w lodówce, aż firma, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na duży prostokąt o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Umieść dysk schłodzonego masła na środku i złóż dwa końce nad nim, aby był całkowicie zamknięty w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Ponownie rozwałkować ciasto, uważając, aby masło nie przebiło się przez ciasto, do grubości około 1/2 cala. Składaj na trzecie. To pierwszy "zwrot". Obróć ciasto o 90 stopni i ponownie rozwałkuj w prostokąt. Składaj na trzecie. W tym czasie masło zaczyna się rozgrzewać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść ciasto na blasze do pieczenia i zaznacz je dwoma palcami (dwoma zwojami). Owinąć w plastik i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Powtórz to walcowanie, składanie i obracanie jeszcze dwa razy, a następnie przechowywać w lodówce, aż firma. Powtórz jeszcze dwa razy w sumie 6 "obrotów". Owinąć i schłodzić. Ciasto jest teraz gotowe do rozwałkowania i wykorzystania w dowolnym przepisie wzywającym do ciasta francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Rozwałkować ciasto tak cienkie, jak 1/4 cala, aby wypieki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Piec w nagrzanym piekarniku co najmniej 400 stopni F (200 stopni C), aby uzyskać maksymalną ilość ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn