Ciasto dyniowo-ziemniaczane z cukrowymi orzechami pekan
Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zmieloną gałkę muszkatołową, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto dyniowe z kremem klonowym i cukrowymi orzechami pekan, Słodkie Ziemniaki Z Cukrowymi Orzechami Pekan, oraz Orzechy Pekan Cukrowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników.
Dodać jajka, śmietanę, mleko i rum; dobrze wymieszać. Linia a 9-in. talerz do głębokiego ciasta z ciastem; krawędzie wykończeniowe i flet.
Do ciasta wlać mieszaninę dyni.
Piec w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Fajne na drucianym stelażu.
W małej misce połączyć orzeszki pekan, brązowy cukier i śmietanę.
Rozłożyć na nasmarowane 15-calowe. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do tostu, mieszając raz. Całkowicie Cool.
Top pie z cukrowymi orzechami pekan; podawać z bitą śmietaną. Schłodzić resztki.