Ciasto Dyniowo-Serowe

Ciasto Dyniowo-Serowe
Jeśli 99 centów za porcję spada twój budżet, ciasto dyniowo - serowe może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mieloną gałkę muszkatołową, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pie crust w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Piec około 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, beat cukru, mąki i twarogu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka; rezerwy 1/2 puchar w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Do masy z serem śmietankowym dodać pozostałe składniki z wyjątkiem mleka. Beat na średniej prędkości, skrobanie miski stale, aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Wymieszać mleko do reserved twarogowej mieszanki. Łyżka na mieszaninę dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
DyniaDynia
MlekoMleko
8
Przeciąć mieszankę twarogu i dyni nożem w kształcie litery S w jednym ciągłym ruchu, aby uzyskać marmurkowy wzór. Obróć talerz pie o jedną czwartą obrotu i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Brzeg skorupy przykryć 2-do 3-calowym paskiem folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; usuń folię przez ostatnie 15 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec 35 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 30 minut. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn