Ciasto Dyniowo-Serowe
Jeśli 99 centów za porcję spada twój budżet, ciasto dyniowo - serowe może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mieloną gałkę muszkatołową, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić pie crust w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką.
Piec około 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
W dużej misce, beat cukru, mąki i twarogu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka; rezerwy 1/2 puchar w małej misce.
Do masy z serem śmietankowym dodać pozostałe składniki z wyjątkiem mleka. Beat na średniej prędkości, skrobanie miski stale, aż gładkie.
Wymieszać mleko do reserved twarogowej mieszanki. Łyżka na mieszaninę dyni.
Przeciąć mieszankę twarogu i dyni nożem w kształcie litery S w jednym ciągłym ruchu, aby uzyskać marmurkowy wzór. Obróć talerz pie o jedną czwartą obrotu i powtórz.
Brzeg skorupy przykryć 2-do 3-calowym paskiem folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; usuń folię przez ostatnie 15 minut pieczenia.
Piec 35 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 30 minut. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.