Ciasto dyniowo-marchewkowe wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajko, masło, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Dynią, Ciasto Marchewkowe Z Dynią, oraz Ciasto Mix Ciasteczka Marchewkowo-Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąki połączyć z 4 składnikami (mąki przez sól).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
4
Umieść jajko i białko w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj brązowy cukier, dynię, olej, masło i skórkę pomarańczową; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Skórka Pomarańczowa
Dynia
Masło
Olej Do Smażenia
6
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny dyni, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać z rodzynkami, marchewką i żurawiną. Łyżka ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
żurawina
Dynia
Rodzynki
Marchew
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
8
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.