Ciasto Dyniowo-Marchewkowe
Ciasto dyniowo-marchewkowe wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajko, masło, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Dynią, Ciasto Marchewkowe Z Dynią, oraz Ciasto Mix Ciasteczka Marchewkowo-Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki połączyć z 4 składnikami (mąki przez sól).
Umieść jajko i białko w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością przez 30 sekund.
Dodaj brązowy cukier, dynię, olej, masło i skórkę pomarańczową; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny dyni, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać z rodzynkami, marchewką i żurawiną. Łyżka ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.