Ciasto dyniowe z lukrem twarogowym to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz rodzynki, ekstrakt z wanilii, pastę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto dyniowe z lukrem twarogowym, Ciasto dyniowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto dyniowe z lukrem twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na ciasto: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło dwie patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Dno garnków z pergaminem; garnki z mąką. Przesiać 3 szklanki mąki i dalej 7 składników do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat zarówno cukry i olej w dużej misce, aż połączone (mieszanina będzie wyglądać ziarniste).
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Dodaj dynię, wanilię i skórkę pomarańczową; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Dynia
Wanilia
4
Dodaj mieszaninę mąki; beat tylko do momentu włączenia. Wymieszać z rodzynkami i 3/4 szklanki kokosa. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami. Gładkie szczyty.