Ciasto dyniowe z brązowym cukrem-polewa orzechowa

Ciasto dyniowe z brązowym cukrem-polewa orzechowa
Ciasto dyniowe z brązowym cukrem-polewa orzechowa to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielone goździki, kawałki orzecha włoskiego, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ananasowo-Brązowa Polewa Cukrowa, Banan Z Dodatkiem Brązowego Cukru Ananasowego, oraz Pączki jabłkowe z brązowym dodatkiem cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki. Używając włączania / wyłączania, zmiksuj na drobne okruchy. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w airtightcontainer w temperaturze pokojowej.
1
Umieść stojak piekarnika w dolnej części piekarnika; rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Transfercrust do naczynia szklanego o średnicy 9 cali. Składane pod i zagniatane dekoracyjnie. Freezecrust 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Wyłożyć skórkę z nieprzywierającą folią i wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Bakeuntil skorupa jest ustawiona, około 20 minut. Delikatnie usuń folię i fasolę. Powrót skórki do piekarnika i piec, aż częściowo ugotowane i złocisty Brown wokół krawędzi, dociskając oncrust z tyłu łyżki, jeśli tworzą się pęcherzyki, o 15 protokół. Fajna skórka na stojaku.Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Ubij brązowy cukier, jajka, sól morską, cynamon, imbir i goździki w misce medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Sól MorskaSól Morska
GoździkiGoździki
ImbirImbir
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj dynię i śmietanę iwisko, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
KremKrem
3
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piecz ciasto do momentu, gdy wypełnienie jest jędrne, pokrywając skórkę folią zbyt szybko brązowieje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Polewę posypać równomiernie wierzchem. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°; Kontynuuj piec ciasto, aż napełnienie zostanie ustawione i lekko nadmuchane w środku, około 15 minutdłuższe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść ciasto do stojaka i coolcompletely. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Namiot z folią i chłodem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.
8
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn