Ciasto Dyniowe Matowe

Ciasto Dyniowe Matowe
Frosted Pumpkin Cake to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, puree z dyni, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pumpkin Spice Frosted Cookie Cake, Bezglutenowe Klon Matowe Ciasto Z Dyni, oraz Matowe Perełki Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połącz brązowy cukier, 1/4 szklanki masła, i 1 łyżeczka wanilii w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać jajka, 1 na raz, do mieszaniny cukru; ubić dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
6
Dodać dynię; dobrze wymieszać. Złożyć w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Rozprowadź ciasto na 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować lukier, połączyć 2 łyżki masła, 1/2 łyżeczki wanilii i serek śmietankowy w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do połączenia. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Rozłóż lukier równomiernie na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn