Ciasto Dyniowe Matowe
Frosted Pumpkin Cake to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, puree z dyni, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pumpkin Spice Frosted Cookie Cake, Bezglutenowe Klon Matowe Ciasto Z Dyni, oraz Matowe Perełki Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Połącz brązowy cukier, 1/4 szklanki masła, i 1 łyżeczka wanilii w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Dodać jajka, 1 na raz, do mieszaniny cukru; ubić dobrze po każdym dodaniu.
Dodać dynię; dobrze wymieszać. Złożyć w mieszaninie mąki.
Rozprowadź ciasto na 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połączyć 2 łyżki masła, 1/2 łyżeczki wanilii i serek śmietankowy w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do połączenia. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając, aż dobrze się połączą.
Rozłóż lukier równomiernie na wierzchu ciasta.