Ciasto dyniowe mamy
Ciasto dyniowe mamy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Mieszanka puree z dyni, mielony imbir, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 196 osób. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
W dużej misce, połączyć jajka, żółtko, cukier biały i brązowy cukier.
Dodaj sól, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i goździki. Stopniowo mieszaj mleko i śmietanę. Wymieszać z dynią.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Piec przez dziesięć minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez dodatkowe 40 do 45 minut lub do momentu ustawienia napełniania.