Ciasto dyniowe IV
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Pumpkin Pie IV. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 376 kalorii . Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 23 fanów. Mieszanka brązowego cukru, mielonego imbiru, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 51% . Pumpkin Chiffon Pie z podwójnym czekoladowym spodem , Classic Pumpkin Pie i Easy Turtle Pumpkin Pie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220 stopni Celsjusza (425 stopni Fahrenheita).
Lekko ubij jajka w średniej misce.
Dodaj dynię, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól. Dokładnie wymieszaj, a następnie ubij z mlekiem.
Wlać do wyłożonych ciastem foremek do ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C) i piecz, aż ciasto będzie gotowe, przez kolejne 20 do 30 minut. Schłodź przed podaniem.