Ciasto dyniowe III
Ciasto dyniowe III może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 21g tłuszczu i w sumie 542 kalorii. Dobrze sprawdza się jako niedrogi deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, orzechy włoskie, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Batony dyniowe III, Ciasteczka dyniowe III, oraz Raz - Dwa - Trzy-Cztery ciasto III dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową formę do ciasta.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, jajka, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, olej roślinny i dynię. Dodaj kawałki czekolady i orzechy włoskie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 75 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "