Ciasto Dyniowe Gingersnap Streusel
Gingersnap Streusel Pumpkin Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka masła, zmielony cynamon, gingersnaps i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Gingersnap Streusel Batony, Pumpkin Pie Quinoa Parfait z Gingersnap Pecan Streusel, oraz Ciasto dyniowe Gingersnap z kandyzowanymi pestkami dyni.
Instrukcje
Usuń i wyrzuć papierowe kółko z ciasta.
Umieść zamrożone ciasto na ciężkiej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut.
Wymieszać razem pokruszone gingersnaps i dalej 5 składników, aż będą kruche; posypać równomiernie ciasto.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę, ekranując wierzch ciasta folią aluminiową po 30 minutach.