Ciasto Dyniowe Bezglutenowe Z Serem Śmietankowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 202 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, mieloną gałkę muszkatołową, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Bezglutenowe ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym, oraz Muffinki z serem dyniowym-niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Smaruj 9-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W średniej misce, miejsce Bisquick mix.
Pokrój w maśle blenderem lub widelcem (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Mieszać w wodzie; kształt w piłkę z rąk. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części płyty pie.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane; wyjąć z piekarnika. Schłodzić przy przygotowywaniu nadzienia z twarogu i dyni. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
W małej misce, beat twarogu, 2 łyżki cukru i wanilii z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać żółtko; dobrze ubić.
Masę serową rozprowadzić na dnie częściowo upieczonej skorupy ciasta.
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki cukru, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, sól, Dynia, mleko odparowane i jajko. Ostrożnie wlać mieszaninę dyni na mieszaninę serów śmietankowych.
Piec w temperaturze 177°. 15 minut. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; piec 30 do 40 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić; około 1,5 godziny. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu serwowania.
Każdą porcję udekorować bitą śmietaną. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.