Ciasto Dyniowe Bezglutenowe Z Serem Śmietankowym

Ciasto Dyniowe Bezglutenowe Z Serem Śmietankowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 202 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, mieloną gałkę muszkatołową, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Bezglutenowe ciasteczka dyniowe z lukrem twarogowym, oraz Muffinki z serem dyniowym-niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Smaruj 9-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W średniej misce, miejsce Bisquick mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w maśle blenderem lub widelcem (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Mieszać w wodzie; kształt w piłkę z rąk. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane; wyjąć z piekarnika. Schłodzić przy przygotowywaniu nadzienia z twarogu i dyni. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce, beat twarogu, 2 łyżki cukru i wanilii z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać żółtko; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Masę serową rozprowadzić na dnie częściowo upieczonej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki cukru, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, sól, Dynia, mleko odparowane i jajko. Ostrożnie wlać mieszaninę dyni na mieszaninę serów śmietankowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CynamonCynamon
DyniaDynia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Piec w temperaturze 177°. 15 minut. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; piec 30 do 40 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić; około 1,5 godziny. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Każdą porcję udekorować bitą śmietaną. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn