Ciasto dyniowe bezglutenowe bez nabiału

Ciasto dyniowe bezglutenowe bez nabiału
Bezglutenowe ciasto dyniowe bez nabiału jest wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 13g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz łyżeczkę octu jabłkowego, imbiru, nerkowców i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Kokosowo-Dyniowe Bez Nabiału, Bez Jajek, oraz Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie).
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn