Ciasto Dyniowe Bez Skórki
No Crust Pumpkin Pie is a Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, jajka, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować 10 calowy żłobkowany patelni pie; kurz z mieszanką do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj dynię, odparowane mleko, mleko i jajka. Wymieszaj mieszankę do pieczenia, przyprawę do ciasta, wanilię i sól. Kontynuować mieszanie, dodając stopniowo cukier brązowy i cukier biały. Gdy mieszanina jest dokładnie wymieszana, wlej do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez DODATKOWE 35 minut lub aż nóż włożony do środka ciasta wyjdzie czysty.