Ciasto dyniowe bez cukru II
Ciasto dyniowe bez cukru II jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 875 kalorii, 14g białka, oraz 49g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, odparowane mleko, przyprawę do ciasta z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce ubij razem jajko, substytut cukru i przyprawę do ciasta z dyni, aż dobrze wymieszane.
Dodajemy dynię i mleko do masy jajecznej i mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż ustawić w centrum.