Ciasto Dyniowe
Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrobić ciasto: mąkę, cukier granulowany i sól wymieszać w robocie kuchennym.
Dodaj skrócenie; pulsuj, aż zniknie, około 30 sekund.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek z kawałkami masła wielkości grochu. Ubij 2 łyżki wody z lodem i jajko w misce, a następnie dodaj do procesora i pulsuj raz lub dwa razy. (Zatrzymaj się, zanim ciasto zbierze się w kulkę.) Obrócić na arkusz folii i wkleić w dysk. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na 13-calową okrągłą powierzchnię na lekko posypanej mąką (lub między 2 kawałkami pergaminu posypanego mąką). Łatwość w 9 1/2-calowy talerz z głębokim naczyniem szklanym. Złóż zwisające ciasto pod siebie i zaciskaj krawędzie palcami. Dno przebić widelcem i schłodzić do twardości, około 30 minut.
Skórkę wyłożyć folią, a następnie wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Piec, aż krawędzie będą złote, o 20 protokół.
Zdjąć folię i wagi i kontynuować pieczenie, aż skorupa jest złoty na całym, 10 do 15 więcej minut.
Przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Dynię, brązowy cukier, jajka, pół na pół, imbir, cynamon, ziele angielskie i goździki ubić w misce.
Wlać do skorupy; piec, aż krawędzie są ustawione, ale centrum kołczany, 1 godzinę do 1 godziny, 15 minut. (Przykryj krawędzie Skórki folią, jeśli zbyt szybko brązowieją.) Całkowicie schłodzić na stojaku.