Ciasto Dylana z kremem jabłkowym
Ciasto Dylana z kremem jabłkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji porannych posiłków. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 367 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, nasiona lnu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, Ciasto Kawowe Z Kremem Jabłkowym, oraz Ciasto Kawowe Z Serem Jabłkowo-Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Obficie nasmaruj 10-calową patelnię z wyjmowanym dnem.
Połącz płatki owsiane, nasiona lnu i 1/2 szklanki brązowego cukru w misce. W osobnej misce wymieszaj mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Beat masło w trzeciej dużej misce z mikserem elektrycznym, aż kremowy; beat 1/2 Puchar brązowy cukier i biały cukier z masłem, aż mieszanina jest puszysta, o 5 protokół. Ubij jajka, po jednym na raz, do mieszanki masła, zawierającej pierwsze jajko przed dodaniem następnego. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Mieszaj mieszaninę mąki w mieszaninę masła w kilku dodatkach, na przemian ze śmietaną i dobrze ubijając po każdym dodaniu, aż ciasto będzie gładkie. 1 posiekane jabłko wymieszać z cieście.
Wlać połowę ciasta do przygotowanej miski rurki i rozłożyć na cieście 2 jabłka pokrojone w plasterki.
Połowę mieszanki owsianej posypać plasterkami jabłka.
Pozostałe ciasto wlać do garnka i posypać pozostałą mieszaninę owsianą na wierzchu ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 40 minut.
Niech ciasto stać na patelni przez 30 minut. Poluzuj boki ciasta cienką szpatułką lub nożem.
Niech ciasto ostygnie całkowicie i podnieść z patelni.