Ciasto Do Zbioru Bochenków

Ciasto Do Zbioru Bochenków
Ciasto do zbioru bochenków wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 693 kalorie, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, sól, dynia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Do Zbioru, Garden Harvest Cake, oraz Harvest Pound Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni. W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę, sól, 3/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, imbir i goździki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać mieszankę mąki na przemian z dynią. Wymieszać w czekoladzie i 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
DyniaDynia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto do bochenka patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Posypać pozostałe orzechy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 65 do 70 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Jeszcze ciepłe, skropić szkliwem. Schłodzić przez 6 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
aby glazura: w średniej misce, połączyć cukierników cukier, gałka muszkatołowa i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Wymieszać i dodać 1 do 2 łyżeczek śmietany aż do uzyskania konsystencji skroplonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn