Ciasto do pizzy III
Ciasto do pizzy III to wegańskie danie główne. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1204 kalorii, 33g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 2206 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mąkę chlebową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Domowe ciasto na pizzę Mellow Mushroom I Kopia Kot Mellowterranean Pizza, Ciasto Do Pizzy {Smażona Pizza Ze Szpinakiem I Grzybami}, oraz Pizza serowa z domowym ciastem do pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
W dużej misce, połączyć 2 szklanki mąki chlebowej, oliwa z oliwek, sól, cukier biały i mieszaniny drożdży; dobrze wymieszać, aby połączyć. Ubijaj dobrze, aż uformuje się sztywne ciasto. Przykryj i podnieś do podwojenia objętości, około 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ciasto wyłożyć na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię. Uformuj ciasto na okrągło i rozwałkuj w kształt skorupy pizzy. Przykryć ulubionym sosem i polewy i piec w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, o 20 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo