Ciasto do pizzy II
Przepis ciasto na pizzę II może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1001 kalorii, 31g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 551 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ciepłą wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Spróbuj Domowe ciasto na pizzę Mellow Mushroom I Kopia Kot Mellowterranean Pizza, Ciasto Do Pizzy {Smażona Pizza Ze Szpinakiem I Grzybami}, oraz Pizza z grilla (jak) + ciasto do pizzy serowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania rozpuść drożdże i cukier w ciepłej wodzie.
Odstawić do kremowy; o 10 protokół.
Wymieszać oliwę z oliwek, mąkę pszenną, sól i 4 szklanki mąki chlebowej do mieszaniny drożdży.
Wymieszać z pozostałą mąką, 1/2 szklanki na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, przekręć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Lekko naoliwić dużą miskę do mieszania, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i umieścić w ciepłym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia objętości; około 1 godziny.
Opróżnić ciasto i obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Ciasto podzielić na trzy równe części i uformować na okrągłe. Przykryj rundy i pozwól im odpocząć przez około 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do pożądanego kształtu, przykryć je ulubionymi dodatkami i piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez około 20 minut lub aż skórka i ser będą złociste.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.