Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe

Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe
Przepis bezglutenowe ciasto do pizzy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś skrobię z tapioki, mąkę ryżową, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Do Pizzy bezglutenowe, Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe, oraz Ciasto na pizzę z grubą głową-bez jaj i bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: ricer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
2
Ziemniaki przykryć wodą w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia i gotować do przetargu widłowego, o 25 protokół; usunąć. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, usunąć skórę i pracy ziemniaki przez ricer ustawić nad dużą miskę (powinien mieć około 2 szklanki). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wymieszać ciepłą wodę, agawę i drożdże w miarce lub małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odstawić, aż mała warstwa piany rozwinie się na górze, 3 do 5 minut. (Jeśli tak się nie stanie, wyrzuć i spróbuj ponownie z nowymi drożdżami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5
Dodaj ziemniaki, mąkę ryżową, skrobię z tapioki i 3/4 łyżeczki soli do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Mieszaj na średniej prędkości, aż mieszanina zostanie połączona i utworzy delikatny, kruchy posiłek. Kontynuując mieszanie na nośniku, dodaj białko jaja i olej, powoli maczaj w mieszaninie drożdży i mieszaj, aż ciasto się połączy(będzie lekko lepkie). Przykryj miskę szczelnie folią i ustaw w ciepłym miejscu, aż ciasto wzrośnie o połowę, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Uformuj ciasto na dwie lub cztery kulki, na małą lub średnią pizzę, a następnie ugotuj je według uznania lub zawiń dobrze i zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrozić zamrożone ciasto w temperaturze pokojowej, następnie uformować i ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn