Ciasto deserowe z dyni czekoladowej to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 608 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Czekolada Dynia Seks W A Patelnia Deser, Prawie zbyt zdrowy deser Dziękczynienia: pikantne ciasto z dynią i jabłkiem, oraz Babeczki z dyni Churro z lukrem czekoladowym cynamonem ~ za zasłoną deser wyzwanie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową patelnię Bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku, przyprawę do ciasta z dyni, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W dużej misce, ubić razem 3/4 szklanki masła, 2 szklanki cukru, mus jabłkowy, i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Mus Jabłkowy
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać w 1/2 szklanki ciężkiej śmietany i dyni. Wymieszać z mieszaniną mąki tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Dynia
Mąka Uniwersalna
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia na patelni nad stojakiem z drutu. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
W średnim rondlu umieść brązowy cukier, 1/2 szklanki masła i 1/3 szklanki ciężkiej śmietany. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby zmiksować na gładką masę. Gotować do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Krem Ciężki
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Ubij cukier cukierniczy i natychmiast polej ciasto.