Truskawkowa Rozkosz deser ciasto wymaga o 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. 179 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Deser Czekoladowa Rozkosz, Deser Bananowy Rozkosz, oraz Deser Cherry Delight.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać okruchy krakersów graham, 1/4 szklanki cukru i stopionego masła, aż dobrze wymieszane . Naciśnij mieszaninę na dnie patelni 9x13 cali. Schłodzić w zamrażarce podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
2
W dużej misce, ubić serek z 1/4 szklanki cukru i 2 łyżki mleka, aż będzie gładka. Złożyć w 1/2 ubitej polewy..
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż nadzienie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Truskawki układamy równą warstwą na nadzieniu. Przygotuj pudding błyskawiczny zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, ale używając tylko 3 1/2 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Truskawki
Mleko
5
Przygotowany budyń rozłożyć na truskawkach. Chill 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Przed podaniem rozłóż pozostałą bitą polewę na budyniu.