Ciasto deserowe Mari

Ciasto deserowe Mari
Ciasto deserowe Mari wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Domowe ciasteczka owsiane Mari, Omlet w stylu koreańskim (gaeran Mari), oraz Ciasto Wiśniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Pokroić masło na mąkę i 1/4 szklanki cukru, aż mieszanina przypomina grube okruchy; pat mieszaniny na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 18 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić do temperatury pokojowej.
6
W dużej misce, ubić Serek i 1/2 szklanki cukru, aż będzie gładka. Złóż na pół ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Rozprowadzić mieszaninę na schłodzonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
W tej samej misce,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Pudding wymieszać zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
10
Rozłóż na mieszance z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Wierzch z pozostałą bitą polewą. Schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn