Ciasto deserowe Mari
Ciasto deserowe Mari wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Domowe ciasteczka owsiane Mari, Omlet w stylu koreańskim (gaeran Mari), oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokroić masło na mąkę i 1/4 szklanki cukru, aż mieszanina przypomina grube okruchy; pat mieszaniny na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 18 minut lub do lekko rumiane.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
W dużej misce, ubić Serek i 1/2 szklanki cukru, aż będzie gładka. Złóż na pół ubitej polewy.
Rozprowadzić mieszaninę na schłodzonej skorupie.
Pudding wymieszać zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż na mieszance z serem śmietankowym.
Wierzch z pozostałą bitą polewą. Schłodzić w lodówce.