Ciasto czekoladowo-wiśniowe z gorącym sosem Krówkowym
Ciasto czekoladowo-wiśniowe z gorącym sosem Krówkowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 881 kalorii, 10g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka półsłodkiej czekolady, cukru, wiśni bing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto czekoladowo-wiśniowe z gorącym sosem Krówkowym, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś śmietanę do ubijania na wolnym ogniu w ciężkim średnim rondlu; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać posiekaną czekoladę; ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiel ciasteczka w procesorze, aż pojawią się grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać masło i zmiksować, aż okruchy się zleją i będą równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszankę okruchów nad dolnymi i górnymi bokami szklanego naczynia o średnicy 9 cali.
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec ciasto, aż lekko nadmuchane i ciemniejsze, o 10 protokół. Fajna skórka na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Połącz wiśnie, cukier i brandy, w razie potrzeby, w ciężkim średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż gęsty syrop tworzy, często mieszając, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia.
6
Wymieszać z ekstraktem z migdałów. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
7
Umieścić lody w dużej misce. Złożyć w mieszaninie wiśni i czekolady. Zapakuj mieszaninę lodów do przygotowanej skorupy. Przykryć ciasto i zamrozić. (Sos i ciasto można przygotować 3 dni wcześniej. Przykryć i schłodzić SOS. Trzymaj ciasto zamrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.