Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Cola
Ciasto czekoladowo-wiśniowe Cola jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz napój gazowany cherry cola, Devil ' s food Cake mix, wiśnie maraschino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 572 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Cherry Cola, Ciasto czekoladowe z polewą coli, oraz Ciasto Cherry Cola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. Wiśnie posiekać; odstawić.
W dużej misce, beat ciasto mix, Napój cola, olej, jaja i 1/4 Puchar reserved cherry płyn z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z posiekanymi wiśniami.
Piec 34 do 42 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce, wymieszać lukier i krem prawoślazu, aż będzie gładka. Ciasto z mrozem. Na wierzchu każdy kawałek 2 wiśnie z łodygami. Przechowywać luźno przykryte.