Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Anielskie
Ciasto czekoladowo-wiśniowe Anioł może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z migdałów, bitą polewą, Angel food Cake mix i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 2 minuty. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Anielskie, Niskotłuszczowe Ciasto Wiśniowo-Migdałowe, oraz Cherry Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Zrobić ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla angel food (tuba) patelni-z wyjątkiem wymieszać kakao do ciasta mix (suche).
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Schłodzić całkowicie, około 2 godzin, zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszaj wiśnie i skrobię kukurydzianą w 2-ćwiartkowym rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Całkowicie fajne.
Wymieszać ubitą polewę i ekstrakt z migdałów; łyżkę na plastry ciasta. Top z mieszanki wiśni.