Ciasto czekoladowo-truskawkowe z puszystym lukrem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego ciasta truskawkowego z puszystym lukrem. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, truskawki, grecki jogurt truskawkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort truskawkowy z puszystym Sernikowym lukrem {rocznica ślubu}, Ciasto czekoladowe z puszystym lukrem, oraz Tort czekoladowo-czekoladowy z puszystym polewą czekoladową Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj lub spryskaj dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, dodać lukier; złożyć ubitą polewą.
Na talerzu do serwowania umieścić 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół.
Rozprowadzić z 1/3 szklanki lukier prawie do krawędzi.
Pokrój około 5 truskawek w plastry 1/4 cala; ułóż na matowym cieście. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Dekoruj 5 połówkami truskawek w środku ciasta.
Posypać czekoladowe chipsy wokół zewnętrznej krawędzi góry ciasta. Przechowywać luźno w lodówce.