Ciasto Czekoladowo-Truflowe
Czekoladowe ciasto z truflami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, okruchy ciastek czekoladowych, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 18%. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Czysta czekoladowa mądrość: 5 prawdziwych korzyści zdrowotnych ciemnej czekolady + zdrowe czekoladowe przekąski Alisy, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. W nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płycie pie naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 cal w górę.
W podwójnym kotle ustawionym na gorącej gotującej się wodzie, rozgrzać kawałki czekolady 2 do 3 minut, często mieszając, aż stopią się i będą gładkie. Stopniowo dodawać 1 szklankę śmietany do ubijania, stale mieszając, aż do połączenia. Wymieszać z wanilią i żółtkami jaj, aż do dobrze wymieszanego. Gotować na średnim ogniu 5 do 6 minut, często mieszając, aż zgęstnieje i gorące.
Wlać nadzienie do skorupy. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do firmy.
W średniej misce ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania i cukru pudru z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Poszczególne porcje najlepiej polać bitą śmietaną. Pył z kakao.