Ciasto Czekoladowo-Serowo-Kawowe
Ciasto czekoladowo-serowo-kawowe jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Twarożkowy Tort Kawowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 1 1/3 szklanki mąki i brązowego cukru w małej misce.
Masło pokroić w mieszaninę mąki blenderem lub widelcem do kruchości; wymieszać z orzechami pekan. Odstawić.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki; dodać cukier granulowany i 1 łyżkę mąki, ubijając do wymieszania.
Dodać jajko i 1/2 łyżeczki wanilii, ubijając do wymieszania.
Łyżka czekolady Aksamitne ciasto ciasto równomiernie do 2 smarowane i mąki 9-calowe patelnie springform. Serek śmietankowy wymieszać równomiernie na ciasto ciasto, i delikatnie obracać przez ciasto ciasto z nożem.
Reserved Pecan mix posypać równomiernie ciasto ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do zestawu. Schłodzić na stojaku z drutu.
Wymieszać cukier puder, mleko i pozostały 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego.
Rozpuścić równomiernie na wierzchu ciastek kawowych.