Ciasto Czekoladowo-Serowe
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bitą polewę, graham cracker crust, instant Chocolate pudding mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Czekoladowy Anioł Food babeczki z czekoladą serek bita śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić serek śmietankowy, cukier i 1 łyżkę mleka, aż będzie gładki. Wchodzisz w 1 filiżanka ubitej polewy.
Rozłóż równomiernie w skorupę.
W małej misce wymieszać budyń z pozostałym mlekiem przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu.
Wlać masę z serem śmietankowym. Chill until set.
Tuż przed podaniem udekorować pozostałą bitą polewą i w razie potrzeby polewą czekoladową.