Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Chocolate Peanut Pie. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 31 g tłuszczu i łącznie 408 kalorii . Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 10 osób. 15 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Mieszanka masła, kremowego masła orzechowego, serka śmietankowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Podobne przepisy to No-Bake Chocolate Peanut Butter Pie , Peanut Butter and Chocolate Pie i Peanut Butter Chocolate Cream Pie .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj okruchy ciasteczek i cukier; wymieszaj z masłem. Przyciśnij do dna i boków 9-calowej formy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Starta Czekolada Lub Pokruszone Ciasteczka Czekoladowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 375° przez 10 minut. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Do nadzienia ubij serek śmietankowy, masło orzechowe, cukier, masło i wanilię w dużej misce, aż będą gładkie. Wymieszaj z bitą śmietaną. Delikatnie włóż łyżką do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych