Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, mleko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Orzech i czekolada ciasto Bar, Ciasto Czekoladowo-Orzechowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i ziele angielskie przesiać. Odstawić.
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić żółtka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem. Wymieszać z orzechami włoskimi.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do ciasta, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.