Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać mleko, masło orzechowe, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i zmiażdż wałkiem do ciasta.
W ungreased 9-calowy talerz do mikrofalówki pie, wymieszać masło i 1 łyżka masła orzechowego. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 sekund; mieszać aż do mieszania. Wymieszać pokruszone płatki aż do równomiernego pokrycia. Naciśnij równomiernie na dolnej i górnej stronie płyty pie.
Dodać pudding mix zgodnie z zaleceniami na polu do nadzienia ciasto, z wyjątkiem po ostygnięciu 5 minut, dodać 2 łyżki 1/4 szklanki masła orzechowego; wymieszać kilka razy tylko do stopienia i marmurkowe w całym.
W mikrofali miarki, mikrofalówka pozostałe 2 łyżki masła orzechowego odkryte na wysoki 30 sekund.
Mżawka nad ciastem. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny, aż do napełnienia jest ustawiony.