Ciasto Czekoladowo-Migdałowe Ricotta

Ciasto Czekoladowo-Migdałowe Ricotta
Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukru, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-migdałowe Ricotta (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Ricottan Migdałowe Ciasto Figowe, oraz Ciasto Migdałowe Ricottan.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn